"Скоро зубы от злости сотру в порошок": Путін з пастилою розлютив Z-блогера

Російський військовий аналітик Ян Матвєєв висміяв популярного російського Z-блогера за критику "Путіна з пастилою". Про це він написав у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Йдеться про публікацію блогера Єгора Гузенка, який веде пропагандистський паблік "Тринадцятий". Він гнівно обурився фактом того, що російський диктатор Володимир Путін займається публічним поїданням пастили, доки українці просуваються у Курській області РФ.

"Тринадцятий" багато років із задоволенням їв путінську пастилу. А тут раптом дізнався, що це була не пастила, і раптом засмутився", - написав Ян Матвєєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...