Скрепні "гасп*дарнікі": У Ялті показали, як дефіцитна питна вода потоком йде в море (відео)

Таке відбувається на тлі тривалих посух і постійної нестачі питної води на півострові.

У тимчасово окупованому Криму, в Ялті, через несправні водозабори дефіцитна вода йде в море. Відповідне відео виклала у Twitter користувачка з ніком RoksolanaToday&КримUA, передають Патріоти України.

"Ялта стежить за водичкою, що витікає. Ось стільки води в Уч-Коші (ущелина, де розташовано так званий Перший водозабір. – Ред.). Водозабір працює, але..." – йдеться в коментарі під відео.

На запису чути, як місцевий мешканець нарікає на несправні водозабори.

Відомо, що у водосховищах природного стоку в окупованому Росією Криму накопичилося у 2,4 раза менше ресурсу, ніж було рік тому. І це з урахуванням того, що вони почали трохи заповнюватися в січні за рахунок минулих опадів і танення снігу.

Загальний сумарний запас води у водосховищах природного стоку на початок лютого становив 36,052 млн куб, що на 48,875 млн куб. м менше, ніж рік тому, повідомило Кримське управління з гідрометеорології та моніторингу довкілля.

Через дефіцит води в серпні 2020-го її почали подавати за графіком (по годинах) у Сімферополі та ще 39 населених пунктах поблизу.

У середині грудня на такий самий режим перейшла Ялта з довколишніми селищами. В Алушті та Білогірську знижують тиск у трубах уночі, Євпаторія залишилася без гарячого водопостачання, а влада Севастополя через дефіцит оголосила режим підвищеної готовності.

Водозабір Уч-Кош на мапі Криму

Публікація про зламані водозабори в Криму

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...