"Скрепні" росіяни відразу згадали, де Примадонна зараз: У мережі "спливло" фото молодої Пугачової з таїнства вінчання з Кіркоровим

Як відомо, російська співачка Алла Пугачова до Максима Галкіна чотири рази була в шлюбі. Одним з її обранців був співак Філіп Кіркоров. З ним Примадонна навіть повінчалася в церкві. Сталося це в 1994 році, нагадують Патріоти України.

Зараз Telegram-канал "Старый папарацци" оприлюднив архівний знімок, де Алла Борисівна одягнена в розкішну весільну сукню. Тут їй всього 44 роки. Вона має досить молодий вигляд: струнка фігура, підтягнуте обличчя, густе золотисте волосся, яке злегка в'ється.

Кіркоров на вінчанні був одягнений в чорну сорочку, чорні класичні брюки і білий піджак. Зачіска у нього була така ж, як і у його тодішньої дружини - відрізнявся тільки колір волосся.

Побачивши фотографію з вінчання Кіркорова і Пугачової, шанувальники розділилися в думках. Одні писали про те, що артистка і сьогодні має такий само неповторний вигляд, як і майже 30 років тому, а інші нагадали про те, що двічі вінчатися не можна. Знайшлися і ті, хто "вколов" Примадонну за її від'їзд з Росії.

Реакція соцмереж

  • "Потім згадала, що іудейка.."
  • "Релігія не за національністю, а за покликом душі. Інше питання: як їх розвели?"
  • "Душа в Ізраїлі. Навіщо проводити обряд в російській православній церкві? Або на той момент Пугачова не знала про свою душу/національність?"
  • "Старість - не радість"
  • "А мені здається, що не варто їй дорікати за те, що було! Алла тут красива, немов фотомодель. І з роками, до речі, це практично не змінилося".

Зазначимо, попри те, що повінчатися в церкві можна тільки один раз в житті, Пугачова зробила це двічі - в 1994 році з Кіркоровим і в 2017 році з Галкіним. В одному з інтерв'ю Алла розповідала, що "зробила це заради дітей і заради чоловіка, який вінчався вперше".

Таїнство вінчання з Максимом Галкіним проходило в маленькому храмі в Підмосков'ї, куди були запрошені тільки найближчі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...