Скрепи всемогутні: Онук судді КС РФ у чотири роки придбав елітну нерухомість у Москві

Вартість квартири оцінюється в півмільярда рублів...

Борис Ебзеєв

Фонд боротьби з корупцією, заснований російським опозиціонером Олексієм Навальним, стверджує, що онук члена Центральної виборчої комісії Росії Бориса Ебзеєва Артур в чотири роки купив квартиру в центрі Москви, вартість якої оцінюється в півмільярда рублів. Розслідування опубліковано в блозі Олексія Навального, який зараз відбуває адміністративний арешт, передають Патріоти України.
Квартиру площею 274 квадратних метра в 2-му Зачатьєвському провулку, в районі, який називають "Золотою милею", Артур Ебзеєв, як випливає з документів, придбав в 2009 році. Навальний підкреслює, що онук судді Конституційного суду сам купив її на своє ім'я, вона не була йому подарована. При цьому Навальний передбачає, що у його діда, Бориса Ебзеєва, як і його батька, який працював до покупки квартири в Пенсійному фонді, не могло бути півмільярда рублів, оскільки їх офіційні доходи не дозволили б зробити такі заощадження.
Через чотири роки після покупки Артур Ебзеєв, як випливає з документів, продав квартиру офшору з Британських Віргінських островів. При цьому на його ім'я придбана нерухомість в Підмосков'ї.
Борис Ебзеєв - доктор юридичних наук, був членом Конституційного суду Росії з моменту його створення в 1991 році, потім обіймав посаду глави Карачаєво-Черкесії, а потім повернувся до Конституційного суду. Саме він виступав в суді в 2018 році з обгрунтуванням недопуску Олексія Навального на вибори президента Росії. Навальний називає Ебзеєва "юридичним стовпом путінського режиму" і покладає на нього відповідальність, в тому числі, за недопуск незалежних кандидатів на вибори в Мосміськдуму.

Ебзеєв поки не коментував публікацію в блозі Навального.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...