"Слідчі поводяться з ним обережно, щоб не розлютити його прихильників": Суровікіна після допиту відпустили, - ЗМІ

Головнокомандувача Повітряно-космічних сил РФ і заступника командувача Об'єднаного угруповання російських військ в Україні Сергія Суровікіна не арештували, а допитали – і відпустили. Таку версію розвитку подій озвучили росЗМІ, передають Патріоти України.

Вони заявили, що не підтверджують арешт генерала Суровікіна у зв'язку з його причетністю до заколоту ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Два джерела, близькі до Генштабу і ФСБ, розповіли ЗМІ, що Суровікін не арештований і не перебуває в "Лефортово", його допитали і потім відпустили.

Західне видання Bloomberg також написало, що Суровікіна допитали про заколот Пригожина. За словами співрозмовника цього видання, генерала "тримають в одному місці, але не у в'язниці, і слідчі поводяться з ним обережно, щоб не розлютити його прихильників серед військових".

Пропагандистькі канали писали, що сьогодні Суровікін начебто був на нараді в Ростові-на-Дону. За їхніми даними, міністр оборони РФ Сергій Шойгу звинуватив Суровікіна у зраді, але арештувати генерала побоюються, оскільки офіцери на його боці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...