"Слобожанська м'ясорубка": Рупор російського генералітету заявив про провал наступу на Харківщині і небезпеку з боку ЗСУ, що наростає (відео)

Можливо таким чином фронтове керівництво армії Путіна, надсилає Кремлю сигнал СОС, щоб пробитись скрізь переможні реляції Герасимова і Бєлоусова

Російський пропагандист і військкор Олександр Коц визнав провал наступу російської армії на Харківщині. Крім того, що ЗСУ, за його словами, чинять потужний опір, так РФ ще й "заробила" обстріли Бєлгородщини, чого раніше в таких масштабах не було. Відео з поясненням ситуації російським військкором у Харківській області оприлюднили в телеграм-каналі Nexta, передають Патріоти України.

"На Харківському напрямку противник намагається атакувати і на Липцях в районі Глибокого, і у Вовчанську. тут у нас таких серйозних просувань немає, і найближчим часом не буде. Як я вже говорив, тут триває операція "Слобожанська м'ясорубка", — зазначив Коц.

Він поскаржився, що, на їхній жаль, Сили оборони почали використовувати "американську високоточку" по Бєлгороду, зокрема, згадав "Хаймарси".

"Ну, це — війна. Противник серйозний. Противник еволюціонує. Тут, на жаль, не уникнути", — сказав, чухаючи потилицю, російський військкор.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...