"Слонова зубна паста": Експеримент закінчився для блогера візитом пожежників та швидкої (відео)

Американський стример та YouTube-блогер IShowSpeed звернувся до парамедиків після того, як експеримент із "слоновою зубною пастою" зазнав невдачі. Про це пише ladbible.com, передають Патріоти України.

"Зубна паста для слона" містить змішування перекису водню, йодиду калію і мила для миття посуду в пляшці, що спричиняє хімічну реакцію, в результаті якої утворюється велика кількість піни. Ця піна має вигляд як зубна паста.

Хоча IShowSpeed відомий своїми пікантними трюками, він, мабуть, і сам не знав, що його останнє відео приведе його до такої неприємної ситуації. Ролик, що став вірусним у Мережі, показує, як блогер бере участь у ризикованому досвіді, розливаючи хімікати, перш ніж кімната швидко наповнюється димом та насичується парами.

Відомий автор контенту має дезорієнтований вигляд і каже: "Я не можу дихати". Далі він починає розмахувати руками, намагаючись розвіяти дим.

18-річний хлопець розповів, що після експерименту до нього додому прибула екстрена служба. У повідомленні в чаті YouTube з офіційного облікового запису йшлося: "До нього прибули пожежники. Йому дають кисень, щоб він міг дихати. З ним має бути все гаразд, друзі".

Відео залишило багатьох юзерів приголомшеними, причому багато хто насварив стримера за небезпечний жарт виключно заради переглядів:

  • Чому він ризикує життям заради контенту?
  • Що таке слонова зубна паста? Я взагалі здивований, що він живий. Усе своє життя він проводить на межі
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...