Словаки більше довіряють російському "Супутнику V", ніж AstraZeneca і Moderna, - опитування

На сьогоднішній день російський «Супутник V» ще не отримав дозволу від Європейського агентства з лікарських засобів.

Вакцинацію російським препаратом від коронавіруса «Супутник V» в Словаччині підтримують практично стільки ж громадян, скільки вакциною Pfizer/BioNTech. Про це свідчать результати соціологічним опитуванням, проведеного в лютому, передають Патріоти України з посиланням на Euractiv.

Опитування показало, що вакцинуватися препаратом Pfizer/BioNTech готові близько 55% респондентів, при цьому близько 35% відкинули американо-німецьку вакцину.
Разом з тим багато громадян Словаччини віддають перевагу російському «Супутнику V» в порівнянні з вакцинами AstraZeneca і Moderna. Так, 53% словаків проголосували за вакцинацію російським препаратом, а 35% заявили, що виступають проти його використання.
Коментуючи опитування прем'єр-міністр країни Ігор Матович заявив, що результати показують, що покупка російських вакцин змінює правила гри, коли мова йде про коливання населення з приводу вакцинації.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...