"Слуги народу" пропонують конфісковувати майно та саджати до в'язниці на 5-7 років за критику влади... Кого?" - Олена Кудренко

"Нардепи "Слуги народу" пропонують конфісковувати майно та саджати до в'язниці на 5-7 років за критику влади... Кого? Ботів? Хто такий бот?", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це фактично віртуальний акаунт, а не жива людина. Ботоферма - це теж не люди з паспортом громадянина України. То що це за маячня?
Хтось з радянським типом мислення чомусь вирішив, що в Україні влада - це щось виняткове. Щось, що є Україною. Критикуєш владу - критикуєш Україну. Чи критикуєш владу - шкодиш Україні. Це вони так бачать.
Вчорашні люди з вулиці, та актори, які дупою сиділи на двох стільцях одразу (тобто і на українському, і на російському ринках, і вашим, і нашим), сьогодні наділи корону. Сервісна служба для народу - вважає себе по-російськи недоторканою, уявляєте?
Я вчора бачила відео з Бахмуту. Кладовище військових автівок, які з того лісу не дістанеш. Багнюку, в якій ноги по коліно. Бруд, згарище, пекло. Зруйновані мости. Апокаліптичні ландшафти.
"Я був в Ірпіні, Бучі, на Салтівці, в Соледарі... Але Бахмут - це найтяжче...".
То чим ви, с...ки, займаєтеся? І чому ви вирішили, що ви як влада щось взагалі важите в масштабах цієї війни? Для цієї країни? Коли є інші люди, такі люди, до яких вам повзти рачки, як до місяця?
P. s. Доречі, найбільше ботів я бачила на сторінках слуг народу.
Якщо по-справедливості, то зайшла на сторінку служки Георгія Мазурашу. Послухала, що він каже у відеозверненні. Законопроект проти ботоферм - хтось йому підкажіть, це законопроект проти самої монобільшості. Бо ботоферми - це база, на якій слуги народу грунтують свою пропаганду. Спочатку ти робиш, а потім думаєш. Але чи думаєш взагалі?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...