"Слуги народу" за зарплату ходити в парламент не наймалися, - Карл Волох

"Писати таке без жодного інсайда — справа невдячна. Та я ризикну. Бо мені доволі давно здається, що розмови про відсутність у "Слуг" голосів — це не зловтіха політичних опонентів, а конкретна ознака актуальної ситуації. І головною причиною цього, ви не повірите, є відсутність фінансування", - пише бізнесмен та громадський діяч Карл Волох на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Золоті часи раннього Зеленського із "меценатом" Коломойським відійшли в минуле. Наступний період, де Офіс заробляв сам через контроль Великого крадівництва, також.

Не те, що вони не крадуть, — дурних немає. Але репресивна машина розкручується навіть не озираючись на закон. І ті, до кого сьогодні ще не приходять (через близькість до Офісу), дедалі ліпше розуміють невеселу перспективу після зміни влади.

Тож, одна справа потурбуватися про власну кишеню, інша — смоктати з бюджету мільярди, ризикуючи дупою заради утримання депутатського корпусу. Дехто з них іще лобіює власний бізнес. Інші, на свій страх і ризик, торгують політичним впливом. Але сіра маса, котра харчувалася раніше з грубих конвертів, залишилася на бобах. Ну, а за зарплату ходити в парламент вони вам не наймалися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...