Служниця з'їдає другого головкома ЗСУ поспіль: "Мізки вмикати не пробували? Що ви творите? Дякую, бл*, за мобілізацію", - офіцер звернувся до Безуглої

Командир роти ударних БПЛА "Люфтваффе" 129-ї бригади ТРО Микола Колесник порадив "слузі народу" Мар’яні Безуглій зважувати свої заяви, оскільки це може мати негативний вплив на процес мобілізації.

Про це Колесник написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Пані Марʼяна, дякую, бля, за допомогу в мобілізації, зараз проводимо рекрутинг. Ваш пост про мʼясників і злочинців дуже мотивує.

Мізки вмикати не пробували? Чи іншої комунікації, ніж ФБ, для подібної херні, у заступниці голови комітету по обороні і нацбезпеки не існує.

Що ж ви творите?" - звернувся Колесник до Безуглої.

Нагадаємо, 20 травня Мар’яна Безугла назвала українських генералів "злочинцями", звинувативши їх у втратах, які завдає окупаційна армія РФ. Депутатка також відома інформаційною атакою на колишнього головкома Валерія Залужного, що врешті призвела до його відставки, скаржилась на волонтерів СБУ, пропонувала дозволити командирам вбивати підлеглих.

Дуже погано що на кричущий випад Безугої немає жодної публічної реакції Банкової, що наштовхує на думку, що там або не проти її нападок, або гірше - санкціонували все це, як до того травлю Залужного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Планував зробити репортаж: На Донеччині ліквідували чергового пропагандиста Кремля

неділя, 16 червень 2024, 12:59

Російський пропагандист, кореспондент News.ru Микита Ціцагі загинув у Донецькій області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. За словами редакції російського пропагандистського видання, він нібито загинув під час атаки дронів у район...

"Мер приховує корупцію та заважає мобілізації": Росіяни створили фейк про "донос" Синєгубова на Терехова (скріншот)

неділя, 16 червень 2024, 12:44

У російських Telegram-каналах поширюють фейкову інформацію про те, що нібито начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов написав Президенту України Володимиру Зеленському лист, в якому звинувачує харківського міського голову ...