Смартфон – незамінний супутник у житті людини

Регулярні дзвінки, перегляд улюблених відео, активація ігор, створення фотографій – це функціонал сучасного смартфону. Він виконує велику кількість завдань, може стати універсальним вирішенням багатьох повсякденних проблем, але потрібно зробити правильний вибір техніки. Ринок наповнений великою кількістю пропозицій різних брендів.

Якісну продукцію випускають такі бренди як Samsung, Xiaomi, HONOR, HUAWEI, Apple та інші. Правильно купити смартфон може кожен, якщо врахувати рівень потужності процесора, ємність акумулятора, обсяг оперативної пам'яті та внутрішнього сховища, вид операційної системи та багато іншого. З критеріями наперед слід визначитися залежно від вимог щодо функціоналу.

Ключові параметри вибору

Правильний акцент на заданих параметрах дозволить додатково заощадити та отримати вигоду від покупки. Завжди потрібно відштовхуватися від своїх очікувань та переваг:

1. Оперативна пам'ять. Достатньо об'єму 4-6 Гб, щоб виконувати щоденні завдання. Не варто переплачувати, якщо смартфон використовуватиметься лише для дзвінків;

2. Процесор. Відмінні рішення випускають Qualcomm та Apple, а кількість ядер від 6 до 8;

3. Внутрішнє сховище. Деяким достатньо 64 Гб для зберігання мінімального набору інформації, інші вибирають 512 Гб для зберігання фотографій і відео. Вирішити проблеми з нестачею пам'яті вдасться за допомогою хмарних технологій;

4. Стандарти зв'язку. Практично всі сучасні смартфони підтримують 3G та 4G;

5. Модуль NFC. Відмінний інструмент для безконтактних платежів.

Колір, зовнішній вигляд, виконання – це індивідуальні уподобання кожного, до того ж для зміни оформлення можна використовувати чохли.

Дисплей смартфону

Елемент відповідає за якість відображення даних. Щільність пікселів (ppi) має бути від 326, але найкращим рішенням стане 500 ppi. Практично всі екрани мають матрицю AMOLED, але також можна зустріти IPS та LTPS. Гарантується насиченість кольорів та широкий кут огляду. Компанія Apple випускає екрани Retina, виготовлені на основі AMOLED-матриці.

Де придбати смартфон?

Магазини «ЖЖУК» є по всій Україні, де запропоновано велику кількість сучасної техніки високої якості. Також замовлення доступні в режимі онлайн за допомогою онлайн-магазину з доставкою у всі регіони України. Оплата доступна банківськими картками, післяплатою або за допомогою інструментів кредитування. На кожну покупку надається гарантія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...