Смерть Путіна: Експерт пояснив, як вона може бути схожа на "відхід" Сталіна

Смерть російського диктатора Володимира Путіна, ймовірно, пройде за тим самим сценарієм, що з Йосипом Сталіним. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"Якщо Путін помре ще при владі, спочатку буде інформаційний вакуум. Потім раптово всі дізнаються, що вождь помер, і влаштовуватимуть йому помпезний похорон та ділитимуть владу. Це буде саме лайтовий варіант ситуації зі Сталіним", - пояснив Коваленко.

Зазначимо, що за офіційною версією, 1 березня 1953 року Сталіна виявили паралізованим на його дачі після крововиливу в мозок. Наступного дня пройшло офіційне засідання бюро президії ЦК КПРС за участі опальних членів, які до цього були виключені з цього органу.

Вже на ранок 4 березня в газетах з'явилося повідомлення про хворобу Сталіна, проте на той момент були готові пропозиції щодо нового складу вищого керівництва СРСР. Саме про смерть Сталіна оголосили по радіо на ранок 5 березня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...