Смертельна ДТП за участю Єфремова: В авто актора знайшли сліди сторонньої людини, яка курила гашиш

Михайло Єфремов у момент ДТП міг бути в авто не один.

В автомобілі Jeep Grand Cherokee Михайла Єфремова, який влаштував смертельну ДТП у Москві 8 червня, знайшли сліди сторонньої людини - вона курила у машині гашиш. Так, експертиза після ДТП знайшла в крові актора високу дозу алкоголю і сліди кокаїну, але гашиш актор не вживав, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Джерело в правоохоронних органах розповіло, що в салоні авто було знайдено "бички" з цим наркотичним засобом. А ось Єфремов зізнався у вживанні кокаїну, але навіть не в цей день. Експертиза дійсно знайшла сліди кокаїну в крові артиста, але не гашишу.

Цікаво, що новина про "сторонню людину" в автомобілі Михайла Єфремова з'явилася відразу ж після того, як адвокат актора заявив про його невинність. Правозахисник каже, що мовляв, якщо авто Єфремова винне в загибелі людини, це не означає, що винен сам Єфремов.

Відзначимо, що відразу ж після резонансної ДТП 8 червня з'явилася інформація, що у авто з Михайлом Єфремовим був актор Іван Стєбунов і його дружина Олена Власова. Крім того, на місці події дуже швидко опинився ще один артист і друг Єфремова - Сергій Гармаш.

Нагадаємо, що Михайло Єфремов виїхав на зустрічну на Jeep Grand Cherokee на Смоленській площі в Москві та скоїв лобове зіткнення з кур'єрським фургоном Lada. За кермом був Сергій Захаров, який на наступний день, 9 червня, помер у лікарні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...