Сміялися всі: Микола Басков зганьбився на корпоративі

Російський співак, який підтримав повномасштабну війну в Україні, Микола Басков потрапив у дуже смішну ситуацію. Як він розповів у коментарі росЗМІ, одного разу його запросили на дуже незвичайний корпоратив, передають Патріоти України.

За словами Баскова, це сталося кілька років тому в Москві. Замовлення було терміновим, тому заздалегідь зорієнтуватися, у кого свято, артист не встиг.

Басков згадав, що його приїзду в ресторан замовники дуже чекали, причому, за будь-які гроші. Відзначав день народження певний Джорджик, і співак під час виступів вітав його зі сцени і бажав здоров'я і всіляких благ. Тільки особисто не бачив очей винуватця свята в залі.

"А там сиділа жінка така розкішна, вона вся була обвішана діамантами, як новорічна ялинка, діадема на голові. Вона каже: "Миколо, співайте, він їсть". І вже на другій або третій пісні вона нахиляється під стіл до свого тер'єра, у нього теж нашийник в діамантах, і каже: "Ось Джорджик, нам сьогодні рік". Ну, так буває", - розповів Басков.

До слова, після цієї розповіді над Басковим сміялися всі. Можливо, цей виступ путініста був пророчим. Невідомо, де він опиниться після того, як Росія програє у війні і про неї всі забудуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...