Снайперка Емеральд розповіла, де взяла гроші для свого ювелірного бізнесу

Українська снайперка Євгенія Емеральд отримала стартовий капітал на розвиток ювелірного бізнесу у спадок від батька. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 19 жовтня вийшло на YouTube-каналі української журналістки Аліни Доротюк, передають Патріоти України.

"До того як піти на фронт, я була досить успішною бізнесвумен. У мене було велике підприємство ювелірного виробництва. Я була заможною жінкою. Усе, що я маю, – я досягла цього сама. Але коли почалася війна, я закрила своє підприємство", – розповіла вона.

За словами Емеральд, її підприємство виготовляло прикраси для заможних людей. "Звідки в тебе стартовий капітал?" – уточнила в Емеральд Доротюк.

"Ну, тут теж така, не дуже красива історія, – відповіла Емеральд. – Я сім років тому втратила батька. А він дуже любив золото, каміння, тому що його сім'я пережила Другу світову війну, Голодомор. У Голодомор його бабуся врятувала шістьох дітей тим, що обмінювала срібні й золоті монети на їжу. І це стало якимось культом для моєї сім'ї. Батько завжди вважав, що гроші треба зберігати в камінні й у металі. І він це дуже любив".

За словами Емеральд, після смерті батька їй у спадок залишилося "багато металу й каміння". "І я вирішила присвятити ювелірний бізнес йому. Це була світла ідея. Я навіть не думала, що воно мені приноситиме гроші, але згодом це почало дійсно приносити гроші. Великі гроші", – сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...