"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, шоумен пригадав, як у шлюбі з путіністкою вона пропонувала йому переїхати до Росії та заробляти криваві рублі. "Дружина (яскрава телеведуча) вигризає мозок: "Навіщо тобі це все? Люди з тебе насміхаються. Не будь ідіотом, давай поїдемо до Москви! Там краще платять, а українці бідні й дурні. Хочеш бути схожим на них?", - поділився шоумен.

За словами Антіна, згодом Сніжана стала "коханкою" Іллі Ківи, щоб скористатися його на той момент статусом депутата й сфальсифікувала підписи у справах проти нього. І додав, що за такою ж схемою зрадниці вдалося вивезти їхніх трьох неповнолітніх дітей за кордон.

"Колишня дружина стає коханкою Ківи, щоб мати змогу помститися "нацику, який зійшов з глузду". Через контрольовані суди на тебе відкривають купу справ за підробними виконавчими приписами... За пів року до війни колишня дружина за підробними документами вивозить до Туреччини трьох неповнолітніх дітей", - наголосив артист.

Сам Мухарський зізнається, що наразі з дружиною Єлизаветою також перебуває за кордоном, де їх ледь не звели зі світу. "Виїжджаю з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. В Туреччині нас з Лізою намагалися отруїти, що підтвердила токсикологічна експертиза. Один "шанувальник" подарував пляшечку "освяченого червоного винця з Афону". Ми зробили по ковтку – нас ледве відкачали. Справа й досі висить в турецькій прокуратурі. Звернулися до наших силових структур. "Шанувальник" виявився людиною з 4-ма паспортами, що працює на ФСБ", - заявив актор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удари по РФ західною зброєю: Як Кремль може відповісти на перетин чергової "червоної лінії" - ЗМІ

субота, 1 червень 2024, 13:14

Британія, Франція і США поставили Києву потужні ракети дальнього радіусу дії для ударів по російських військах, але лише на окупованих українських територіях. Бити по території Росії ЗСУ могли лише своїми ракетами, але скоро все може змінитися. Видання...

"Україна перестане існувати як держава": Такер Карлсон видав "версію" про зраду США

субота, 1 червень 2024, 12:59

Скандальний американський пропагандист Такер Карлсон звинуватив владу США у "зраді" України. Відповідну заяву він зробив під час інтерв'ю із Дональдом Трампом-молодшим - сином кандидата у президенти США, передають Патріоти України. Під час розмови журн...