"Сніжана була в курсі планів Путіна": Колишній чоловік Єгорової згадав її слова напередодні вторгнення

Український режисер Семен Горов висловився про скандальну позицію своєї колишньої дружини Сніжани Єгорової. Як відомо, українка підтримує кровопролитний путінський режим та агресію РФ проти рідної країни. У інтерв'ю журналісту Віктору Полторацькому для YouTube-каналу "В гостях у Гордона" Горов пригадав заяви екскоханої напередодні повномасштабного вторгнення, передають Патріоти України.

Зокрема, він заявив, що ведуча була в курсі страшних планів Путіна стосовно України. "Я не знаю, яка вона там. Я їй давно все пробачив. Немає що особливо пробачати. Можливо, вона готувалася, що коли прийдуть російські танки стати таким гауляйтером. В її словах таке було: "Нічого почекайте, ми скоро вас усіх перевіримо". Згадуючи розмову з нею 23 лютого, то вона казала: "Беріть валізи і їдьте". Не знаю, наскільки такі люди знали точно всі плани Путіна (має на увазі Єгорову, Медведчука). Але те, що вони чекали цього, це 100%", - сказав режисер.

Востаннє чоловік листувався зі своєю колишньою ще у лютому минулого року. Наразі вони практично не підтримують спілкування. "Майже ні. Останній раз я з нею розмовляв, ну листувався 23 лютого 2022 року", - сказав він.

Зрадниця Єгорова разом із трьома дітьми у період повномасштабного вторгнення мешкає у Туреччині. Перебуваючи у чужій країні, раніше вона скаржилася, що "її переслідує українська влада", і причиною цьому слугувало те, що консульство не хотіло надавати ведучій статус біженки.

"Не йдіть за відповіддю до консульства України в Анталії… Вони не знають, що таке закон! Ті, хто вчинив злочин щодо малолітніх дітей, не подовживши їм термін дії закордонних паспортів, не можуть сказати вам правди! А правда тут! У Туреччині діти та жінки під захистом закону, особливо коли є прямі ознаки переслідування влади!" – жалілася жінка ще у квітні 2022 року.

Доньки ведучої від Семена Єгорова - Стася та Олександра - живуть у США. З Єгоровою режисер розлучився ще у 2003 році. Після розставання з одіозною ведучою він уклав шлюб з піар-менеджеркою Яною Помазан, яка народила йому сина Івана у 2010 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...