"Собаки відчувають...": Як королева Єлизавета II тонко натякнула те, що вона думала про Путіна

У новій книжці Крейга Брауна, яка називається "Подорож навколо королеви", згадується один кумедний випадок, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

За 70 років перебування на престолі королеві Єлизаветі II вдалося зустрітися практично з усіма значущими людьми, включно з деякими відверто сумнівними персонажами. Серед них був і російський диктатор, зустріч з яким відбулася в рамках його чотириденного візиту до Великої Британії 2003 року. На зустріч із королевою Путін запізнився аж на 15 хвилин, що неприпустимо за королівським протоколом.

На заході був присутній міністр внутрішніх справ Девід Бланкетт, який приїхав зі своїм собакою-поводирем. І в той момент сталася дуже цікава ситуація. "Коли президенська свита нарешті з'явилася в полі зору, собака-поводир Бланкетта, Сейді, почав гавкати. Жахнувшись, міністр перепросив королеву. А вона просто відповіла: "У собак цікаві інстинкти, чи не так?" – пише автор.

Пан Браун пише, що у королеви Єлизавети II був блискучий спосіб висловити свої почуття за допомогою кількох ретельно підібраних фраз. І фраза, сказана про собаку та Путіна, чудове тому підтвердження. Вочевидь, королева була обурена тим фактом, що російський президент запізнився до неї на зустріч.

До речі, в цій самій книжці описується і зустріч королеви Єлизавети ІІ з експрезидентом США, а нині кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. За словами автора, монархиня вважала його грубим.

Дональд Трамп уже встиг розкритикувати твердження в новій біографії королеви Єлизавети II про те, що вона вважала його "дуже грубим", назвавши автора "негідником, який намагається продати книжку". В ексклюзивному інтерв'ю Daily Mail Трамп сказав, що вони проводили багато часу разом і під час зустрічей стали ставитися одне до одного тепліше. "Я чув, що я був її улюбленим президентом", – сказав він.

Сенсаційні заяви зроблені в біографії "Подорож навколо королеви" Крейга Брауна, що готується до виходу. Він пише, як покійна королева зізналася іншому гостю, що їй "особливо не сподобалося" те, як він оглядався через її плече немов у пошуках когось цікавішого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...