Собчак пролізла на Каннський фестиваль і через сірість свою не зрозуміла знущання кравця, який втюхав їй сукню з баулом під підборіддям, - Невзоров

"Цікаво, хто пускає в Європу кремлеботів і рабинь Кремля? Не зовсім зрозуміло, що потрібно в цивілізованому світі пропагандисткам режиму та війни, обожнювачкам путінської диктатури й "русского мира"? - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Сиділи б у своєму росмордорі й приміряли кокошники та постоли. Але ж ні, вони навіщось лізуть на Каннський фестиваль. І пролазять правдами й неправдами.

На фото – Ксенія Собчак. Через сірість свою вона не зрозуміла знущання того кравця, який втюхав їй вбрання яскраво-какавелькового кольору. Розберемо костюмчик. Конструкція – так, загадкова. Але лише на перший погляд. Що за таємничий баул закріплений під підборіддям мордорської чарівниці? Та й навіщо?

Пояснюю. Це торба. Але торба, на жаль, не верхових, а в'ючних обозних коней, мулів і віслючок. "Торба віслюча – мішок із вівсом, який закріплюють під мордою в'ючної тварини. Мішок застібають на довгу шпильку. Розстебнутий, він дає тварині змогу сунути в нього морду й насичуватися, не припиняючи руху й тяглових зусиль".

Як бачимо, опис точнісінько відповідає зухвалому вбранню орчихи. Кавалерійські торби (для верхових коней) мають форму тубуса й систему стяжки по верхньому краю, чим принципово відрізняються від "віслючої".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...