Софія Ротару звернулася у соцмережі до свого сина і невістки

Співачка Софія Ротару вкрай рідко виходить на зв'язок та не розповідає, що відбувається в її житті. Однак, коли в Україні святкують якісь важливі дати, артистка обов'язково у фотоблогу залишає слова з привітаннями. Не винятком для виконавиці стали й родинні свята, зазначають Патріоти України.

Так, син Ротару, Руслан Євдокименко, разом зі своєю дружиною Світланою святкував річницю весілля. Подружжя вже 30 років як живе у щасливому шлюбі.

Софія Ротару у фотоблогу опублікувала фото невістки та сина. Знімок був зроблений за кордоном і, ймовірно, він архівний. Співачка на фото лише зазначила, що син та невістка вже 30 років разом, а також привітала їх зі святом.

Зазначимо, де наразі перебуває Софія Ротару – невідомо. Тим не менш, сестра виконавиці Ауріка Ротару запевняє, що артистка залишилася під Києвом та живе там разом із сином Русланом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...