"Сьогодні не ігноруємо тривогу": У ГУР Міноборони прокоментували чутки про підвищений ризик ракетного удару 27 березня

Україна вже понад два роки перебуває у гострій фазі війни з Росією. Тож українцям слід бути готовими до того, що ворог може завдати удару у будь-який день, як робив це вже неодноразово. Жодних підстав стверджувати, що саме 27 березня загроза для українців з боку РФ є особливо сильною – немає. Про це OBOZ.UA заявили джерела в розвідці, передають Патріоти України.

Істерія в українському сегменті мережі Інтернет щодо особливо сильної загрози російських обстрілів 27 березня виникла після ранкового допису у Telegram-каналі заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимура Ткаченка. "Сьогодні не ігноруємо тривогу. Всім балансоутримувачам та власникам укриттів необхідно забезпечити цілодобовий та безперешкодний доступ до них", – написав посадовець, закликавши повідомляти про зачинені укриття у спеціальний бот.

У розвідці заявили, що жодних підстав чи ознак того, що з точки зору небезпеки російських обстрілів 27 березня чимось вирізняється від сотень інших днів російсько-української повномасштабної війни – немає.

"Ми знаходимося в стадії гострої фази війни і українці повинні бути завжди готові до атак. Пан Ткаченко не має доступу до розвідданих. Схоже, він начитався Telegram-каналів. Це правда, що противник маневрує. Але він робить це весь час і дуже часто – аби ввести нас в оману. Тому не варто робити таких заяв, які зайвий раз залякують людей", – зазначив співрозмовник журналістів.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...