"Союз УЄФА таки попросив прикрити чимось гасло "Героям слава!". Захарова вже святкує", - політтехнолог Голобуцький

"Союз УЄФА попри всі заяви Павелка (що досягнуто компромісу з УЄФА - гасло більше не вимагатимуть видалити) таки попросив прикрити чимось гасло "Героям слава!" на футболках українських футболістів. Як на мене, тут пряма аналогія з дзвінком Байдена: поговорили - це прекрасно і дуже корисно для України, це статус взаємин і статус Зеленського", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Звіт про розмову - просто чудовий, діалог налагоджується, союзники цілком на нашому боці. Ентузіазм щодо ПДЧ - так, це нам дуже потрібно, і давно пора. А потім доводиться підчищати звіти, бо реалії не настільки чудовими виявились. І з ПДЧ "трохи не так", і вимоги до України ніде не ділись, як і здивування щодо дивних персоналій в офіційному міждержавному діалозі. І тут з формою так само.

Хайп довкола гасла "Слава Україні! Героям слава!" і контуру цілої, неокупованої України - це прекрасно. Це знов актуалізувало для багатьох країн і для десятків та сотень мільйонів людей (цим разом здебільшого футбольних вболівальників) тему України, тему захисту від збройної агресії Росії, тему окупації наших територій і нашої чергової визвольної боротьби. І це дуже добрий піар для України незалежно від того, чим завершиться історія.
Знов підняття скандальної теми впливу газпромівських грошей на найрізноманітніші і дуже далекі від політики і економіки сфери в Європі і в цілому світі (бо всім очевидно, під чиїм тиском і яким саме тиском було взагалі піднято тему "неправильності" наших гасел в УЄФА) - також однозначно корисне. Хайп вийшов непоганим і достатньо голосним.
Але далі власне той самий, звичний сценарій: хайпонули на темі - і все. А більшість українців про реальний стан речей так і не дізнається - що гасло таки змусили "прикрити", що "компроміс" виглядає якось дуже сумно для українців і "перемогою над кремлівським тиском" там і не пахне. Запам'ятають лише сам факт скандалу і масового обурення та заяву, що все розрулили добре.
А в неділю більшість глядачів буде дуже сильно здивована, коли все ж дізнається, що ніякого "Героям слава!" на футболках немає. Звісно, цим дуже тішиться російська пропаганда. Так, вони вимагали більшого: засудження наших гасел як нацистських (хоча, якщо чесно, зважаючи на участь досі в чемпіонаті російської команди була би доречніша друга частина гасла - "Слава нації! Смерть ворогам!") чи й просто зняття з чемпіонату. Але хоч так, хоч заклеєна половина гасла - і то хліб для кремлівських пропагандистів".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...