Соловйов публічно назвав "мерзенною істерикою" скарги мешканців Бєлґорода, - Голобуцький

"Владімір Соловйов публічно назвав "мерзенною істерикою" скарги мешканців Бєлґорода на обстріли не відсутність уваги від федерального телебачення до їхні страждань. А також розкритикував "велику кількість різних потвор", які скаржились і просили допомогу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ґойда, товаріщі россіянє! Правильно, яких їм ще перемог "СВО" не вистачає? За тріумфальне "приєднання чотирьох нових регіонів" заплатить кожен з 87,28% - і решта 12,72% теж не підуть обділеними".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...