"Сотня слуг поїхала на Донбас. Один з них чхнув - і їх лишилось 99...", - політтехнолог Голобуцький

З виборцями в такий спосіб не працюють, якщо реально хочуть отримати їхні голоси.

"Сотня слуг поїхали на Донбас. Один з них чхнув - і їх лишилось 99...". Депутати партії влади поїхали на лінію фронту нібито "поспілкуватись з військовими і місцевими мешканцями". Це дуже дорогий дешевий піар за три дні до виборів: поїхало, за приблизними даними, 118 депутатів. Кожного депутата і кожну групу треба охороняти. Це, звісно, не сама лінія зіткнення, але, тим не менш, територія небезпечна. Кожну групу треба годувати, возити, поселити", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Депутати поїхали почути народ"? "Вирішити питання"? Але за три дні до виборів, при тому на території, де вже без варіантів візьме місцеву владу під контроль ОПЗЖ, це дійсно дуже дешевий з політичної точки зору піар, а головне безрезультатний. З виборцями, тим більше чужими, в такий спосіб не працюють, якщо реально хочуть отримати їхні голоси. Це зрозуміли навіть журналісти, що супроводжують делегацію.

І щодо журналістів. Зважаючи на те, що з делегацією, крім інших, акредитовані і поїхали також і шаріївські журналісти (і навряд кремлівський пул вичерпується ними) - реальні задачі цієї дивної поїздки задачі виглядають доволі очевидними.
Депутати повернуться із офіційними заявами "люди хочуть миру, бійці теж не проти" - і Зеленський вчергове спробує запровадити котрийсь з планів Кремля. Стосуватиметься це скорочення ЗСУ, чергового "розведення", "спільного патрулювання", ще чогось чи всього разом - дізнаємось за кілька днів.
Але така наполегливість плюс абсолютно відкрита активність кремлівських пропагандистів , практично, прямо у владній команді змушують насторожитись: на що саме міг вже впіймати Зеленського Путін? Зеленського, котрого вже цілком могли серйозно налякати перспективами локауту української економіки внаслідок його некомпетентних рішень і геть здичавілої корупції серед Зекоманди.
Можливо, там вже підписано чергові домовленості про "3 мільярди позики"? Виправдань і обґрунтувань для чого саме відправив Зеленський шукати "слуг"? Слідкуймо за руками і будьмо готові до моментального і масового реагування на черговий факап влади".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...