"Совсем дед плох": Микола Азаров почав говорити про себе... в третій особі (скріншот)

"Совсем дед плох. О себе уже в третьем лице пишет)", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився скріншотом:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...