Спалахнула пожежа, в селі зникла електрика: У РФ заявили про обстріл на залізничній станції у Курській області

У вівторок, 5 березня, губернатор Курської області РФ Роман Старовойт заявив про обстріл залізничної станції Глушкове. За його словами, внаслідок удару сталася пожежа, але «обійшлося без постраждалих». Про це Старовойт повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти України.

Як зазначив російський губернатор, обстрілом також пошкодило лінії електропередачі, тож без електропостачання залишилися станція Глушкове і село Кульбаки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...