"Спасение утопающих - дело рук самих утопающих": Бєлгородський губернатор наказав фермерам самим захищатися від дронів (відео)

Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков вимагає від місцевих фермерів самим захищати своє майно від можливих атак безпілотників. За його словами, їхня сільгосптехніка занадто дорога, щоб влада виплачувала за неї компенсацію в разі знищення, передають Патріоти України.

А оскільки російські військові нездатні убезпечити регіон від атак дронів, то всю відповідальність за захист фермерських господарств кремлівський режим вирішив перекласти на самих підприємців. Одним із рішень цієї проблеми Гладков бачить якісь «сітки».

«Якщо такі сітки, такий захист не буде встановлено, моя пропозиція: в рамках чинного законодавства збиток не виплачувати. Тому що ситуація вкрай складна і мінімізація збитків — вона в силах підприємств… Починаючи від наявності свідоцтв про закінчення курсів із надання першої медичної допомоги, взаємодія з силовиками з розмінування полів, і, звісно, зараз, з урахуванням складної поточної обстановки, наявність протидронових сіток на сільгосптехніці. Техніка вкрай дорога. Тому зробити елементарний захист у змозі всі», — заявив губернатор, додавши, що його усний наказ «обов’язковий до виконання», ніби це якийсь «закон».

Тим часом автомобілісти у Бєлгородській області, не сподіваючись на російську ППО, вже намагаються захистити свої машини від ударів будь-якими підручними засобами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.