"Спасибо вам за нелегкий труд и верность присяге!": У РФ привітали... бійців ДПСУ з Днем прикордонника (фотофакт)

Звідки раптом у росіян виникла така любов до України, поки не зрозуміло (Фото:Колаж NV)Мерія російського міста Володимир несподівано привітала українських прикордонників з їхнім професійним святом. Щоправда, трохи помилилася з датою. На це звернули увагу в Telegtam-каналі Astra, опублікувавши відповідний скріншот, передають Патріоти України.

На ньому видно, що до посту мерії було прикріплено фото бійця ДПСУ, що, очевидно, свідчить про те, що привітання стосувалося саме українських прикордонників.

«Дякуємо вам за нелегку працю та вірність присязі! Бажаємо вам міцних нервів, ясного розуму, мирного неба над головою та благополуччя вашим родинам», — побажали їм у міськадміністрації Володимира.

Помилилися росіяни лише у тому, що своє професійне свято українські прикордонники відзначають не 28 травня, як було зазначено у пості, а 30 квітня. «Так, інцидент мав місце бути. Після нього було проведено перевірку. З тими, хто опубліковував цей матеріал, проведено роз’яснювальну бесіду. Питання про дисциплінарне стягнення також було розглянуто», — пообіцяли у мерії.

Тим часом у Баранулі школярам почали прищеплювати любов до України, видаючи їм за успішне навчання грамоти з синьо-жовтими стрічками та гербом київського князя Володимира Великого.

Можливо, росіяни нарешті зрозуміли, який безглуздий вигляд має їхня власна державна символіка та які насправді жалюгідні у них «захисники», однак говорити про це з упевненістю поки що зарано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...