"Спекотна йога": Даша Астаф'єва вразила формами у "прозорому" топі (фото)

Українська співачка Даша Астаф'єва показала, як повертається до занять йогою. Вона розповіла, що знову почала займатися. Але фанів зачарувала не тільки гнучкість зірки. На своїй сторінці в Instagram розмістила допис, у якому продемонструвала, як робить складні асани, передають Патріоти України.

Для заняття йогою Астаф'єва обрала тісний костюм. Вона вдягла велосипедки та топ тілесного кольору, який здавався "прозорим" через відсутність принту або яскравих акцентів на тканині.

Помітно, що Астаф'єва може похизуватися гнучкістю. Вона "тягнула" тіло й старанно тренувалася. Співачка не приховує, що любить займатися спортом. Вона піклується про своє тіло та регулярно демонструє результати тренувань.

Реакція мережі

Фани прийшли у захват від "спекотної" йоги та форм співачки. Вони хвалять гнучкість та витонченість Астаф'євої. Деякі також жартують, що точно не ризикнуть повторювати вправи, які виконувала співачка, адже потім можуть "зламатися". Коментатори пишуть:

  • "Ніби мультик про пластилін дивишся"
  • "Мені одній вдома таке явно не варто робити. Бо відчуваю, що на якомусь етапі точно зламаюсь"
  • "Вау, яка красива та витончена гнучкість".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...