"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України.

Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати одне одного з днем народження та мають телефонні розмови. Ба більше, колишні закохані можуть приділити спілкуванню чимало часу. "Михайло телефонував на мій день народження. Зазвичай ми довго спілкуємося телефоном, хвилин 40 як мінімум. Але того дня я спершу не хотіла підіймати слухавки. Ми зібралися у вузькому колі, і для мене це було не стільки свято, як можливість поспілкуватися і підтримати близьких друзів", - розповіла артистка.

Тоді SLAVIA друзі таки вмовили відповісти колишньому чоловікові. Артистка говорить, що знову чимало говорила з ексом. Тож, SLAVIA запевняє, що навіть попри розлучення, вони залишаються близькими та рідними людьми.

"Коли зателефонував Михайло, було незручно перед гостями відповідати, та все ж друзі вмовили взяти слухавку. Розмова не була коротка. Ми з Михайлом залишаємося близькими й рідними людьми", - запевнила артистка.

Зазначимо, Михайло Хома та SLAVIA одружилися в листопаді 2013 року. Вже у квітні 2021-го пара оголосила про розлучення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...