​Спеціальна воєнна операція іде строго по плану... - Свирид Опанасович

Спеціальна воєнна операція іде строго по плану, пункт за пунктом наближаючи фінальну сцену, у якій...

Українці, а далі й німці кілька століть поспіль намагалися перетворити московитів на європейців. Навіть досягли в цій безнадійній справі деяких успіхів і, скажімо, на початку ХІХ століття московити усунули від влади свого імператора Павла не кровожерливо порубавши його на кавалки сокирою. А культурно тюкнувши царя по скроні гарно оздобленою табакеркою. Зараз нрави в Московії набагато дикіші, тож табакерка Хуйлу не світить. Тільки кувалда.
Перспектива завершення війни у такий моторошний спосіб сильно збентежила цивілізований світ. Колективний Захід у черговий раз дав слабину і в приступі гуманізму поспішив видати ордер на арешт Хуйла. Мовляв, жизнь арештанта у Гаазькій буцегарні куди кращий варіант ніж смерть від кувалди. Но Хуйло упрям і незгибаєм, тому потрапивши у вузький коридор можливостей між Гаагою та кувалдою не вагається - кувалда, конєшно, предпочтітєльнєє.
В етот самий міг раптом сполошився Китай. Імператор Сі стривожився, що все вирішиться без нього і заспішив до Москви. Але не для того, аби допомогти Московії перемогти у війні. Бо нахрена воно Китаю нада, щоб Московія вийшла з війни переможницею? Переможе Україна, це вже ясно і в Піднебесній, що інтересам Китаю аж ніяк не суперечить. Інтересам Китаю суперечить хаос на диких сєверних територіях, який воцариться після поразки Московії.
В цій связі імперетора Сі цікавить і лічна судьба Хуйла, але не з гуманістичних міркувань. А тому, що, во-первих, мати в колоді додаткову шестьорку у великій грі із США Китай вважає не зайвим. А по-друге, слабкого і покірного Хуйла доїти така насолода... В общем, «такая корова нужна самому». Тож Китай допомагати Московії на полі бою не збирається, а от після її ожидаємої поразки готов допомогти Хуйлу ізбежать як варіанту з Гаагою, так і варіанту з кувалдою. «Всьо шо могу» - сказав імператор Сі, видав Хуйлу ярлик на княженіє та подався готуватися до покеру із містером Байденом.
Візит Сі до Москви ожидаємо збаламутив юрби різного роду експертів, які кинулися умнічать, висуваючи різного роду версії та гіпотези, але аналізувати усю оту болтологію немає жодного сенсу. Бо, є така українська народна прикмета: експерти патякають, а діють ЗСУ.
Армія України не раз і не два ставила авторитетних міжнародних експертів у смішне положення. Й судячи з усього має намір цю гарну практику продовжити. Тож наша з вами задача Армії усіляко допомагати.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...