Спеціально приніс у рамочці: Медведєв на нараді щодо ВПК погрожував директорам військових заводів телеграмою Сталіна (відео)

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв продовжує наслідувати радянського диктатора Йосипа Сталіна, погрожуючи директорам російських військових заводів репресіями. Так, на черговому засіданні профільної комісії він зажадав від них більше керованих ракет, передають Патріоти України.

А щоб «мотивувати» присутніх, цей політичний блазень вирішив зачитати їм телеграму Сталіна директорам військових заводів від 1941 року, яку він спеціальної приніс із собою у білій рамці. «Ви підвели нашу країну і нашу червону армію. Ви не зволите досі випускати Іл-2. Літаки Іл-2 потрібні нашій червоній армії тепер як повітря, як хліб. Шенкман дає по одному Іл-2 на день. А Третьяков дає МІГ по одній, по дві штуки. Це насмішка над країною, над червоною армією. Нам потрібні не МІГи, а Іл-2. Якщо 18-й завод думає відбрехнутися від країни, даючи по одному Іл-2 на день, то жорстоко помиляється і понесе за це кару. Прошу вас не виводити уряд із терпіння і вимагаю, щоб випускали побільше Ілів. Попереджаю востаннє», — процитував він Сталіна, явно насолоджуючись своїм домінуванням над присутніми.

Варто нагадати, що це вже не вперше, коли Медведєв, уявивши себе реінкарнацією кривавого тирана, погрожує керівництву російського ВПК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...