Спецоперація "повії": У окупованій Горлівці відправили до Кобзона відразу шістьох російських військових

У результаті української спецоперації в "Донецькій народній республіці" українки, які прикинулися жінками легкої поведінки, ліквідували шістьох російських військових. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на російські пабліки.

"Наших військових дедалі частіше атакують молоді диверсантки. Нова трагедія сталася в ДНР, убито шестеро офіцерів", - йдеться у російському Telegram-каналі "Кремлівська табакерка".

Там зазначили, посилаючись на джерела у Генштабі та "МВС ДНР", що під час чергової диверсії у Горлівці загинуло одразу шестеро офіцерів. Відомо, що п'ятеро - зі Збройних Сил РФ та один офіцер поліції.

Подія сталась кілька днів тому. За даними одного зі співрозмовників, офіцери вирішили "розважитись" і "зняли трьох молоденьких повій". Дівчат привели у приватний будинок, де проживали двоє із загиблих.

Повідомляється, що в тому будинку наступного дня виявили тіла шістьох убитих офіцерів. Всі вони загинули від куль пістолетів, троє загиблих мали ножові поранення. За даними експертизи, до статевого акту ні в кого із жертв не дійшло.

Силовики нарікають, що противник застосовує новий спосіб атаки по високопоставлених військових - руками "молодих диверсанток". Паблік нагадує, що подібний випадок стався у Сімферополі, де дві дівчини на смерть отруїли 28 осіб в одній із військових частин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...