Спецслужби РФ заявили про "український слід": В Африці загинули рекрутери російської ПВК

У Ліберії за загадкових обставин загинули троє росіян, які проводили вербування до незаконного збройного формування "Редут". Про це пише російський телеграм-канал, посилаючись на джерела у спецслужбах, передають Патріоти України.

За даними пропагандистів, автомобіль з вербувальниками атакували FPV-дрони. Усі троє чоловіків загинули, водій отримав поранення.

Цікаво, що пропандисти заявляють, що атака дронами-камікадзе виглядає результатом роботи "фахівців найвищого класу". "Такі виросли внаслідок нинішнього конфлікту в Україні", - вважають вони.

За даними джерела у ГРУ РФ, що це нібито справа рук "українських спецслужб". "Зараз, звичайно, йде боротьба за африканських рекрутів, проте тут чітко видно український слід - була атакована саме та машина, в якій їхали вербувальники. Атаку проводили зблизька", - каже джерело.

Що відомо про ПВК "Редут"

За відкритими даними, приватна військова компанія "Редут" ("Щит") - це російське незаконне збройне формування, яке складається із найманців. Використовувалось для охорони об'єктів нафтогазової галузі в Сирії та для підготовки російського вторгнення в Україну. У 2022 році взяло участь у війні проти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...