Спіймався на правах: Хитрий пенсіонер 10 років видавав себе за повністю сліпого (відео)

67-річного чоловіка зловили під час загальнонаціонального розслідування. Виявилося, що він обманом через пенсійні виплати та допомогу по інвалідності по зору з 2011 р. отримав досить значну суму.

В Італії поліція зловила за кермом авто пенсіонера, який десять років значився сліпим.  ВІДЕОВ італійському місті Кротоні правоохоронці викрили чоловіка, який перебував за кермом автомобіля, незважаючи на, що за документами він був повністю сліпий.

Про це повідомляє Фінансова гвардія Італії. "Сліпий" пенсіонер з 2011 року отримав 160 тисяч євро виплат, інформують Патріоти України.

67-річного італійця зловили під час загальнонаціонального розслідування. Фінгвардія перевіряла одержувачів допомоги по інвалідності по зору, зіставляючи їх медичні документи з даними про пенсійні виплати. Правоохоронці з'ясували, що чоловік нещодавно звертався за заміною водійських прав, хоча він за документами був повністю сліпим.

"Він вів абсолютно нормальне повсякденне життя, здійснюючи поїздки на машині", - заявили в Фінгвардіі Італії.

Таким чином, шахрай з 2011 року отримав 160 тисяч євро у незаконний спосіб. Місцевий суддя розпорядився заарештувати майно 67-річного італійця на цю суму. На відео правоохоронці зафіксували, як італієць сідав за кермо своєї жовтої машини. Пізніше його зупинили для перевірки документів і змусили вийти з автомобіля.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...