Спікер Верховної Ради показав, як виглядає план перемоги України від Зеленського (відео)

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України президента Володимира Зеленського. Відео опублікував канал Ми-Україна у середу, 16 жовтня. Стефанчук показав лише титульну сторінку друкованого документа і зазначив, що план невеликий, передають Патріоти України.

16 жовтня Володимир Зеленський презентував у Верховній Раді деталі плану перемоги, який раніше вже представили іноземним партнерам. Він складається з п’яти пунктів і трьох секретних додатків і включає:

  • запрошення України до НАТО;
  • посилення оборони;
  • стримування РФ;
  • стратегічний економічний потенціал;
  • післявоєнний пункт — заміщення окремих військових контингентів армії США в Європі українськими підрозділами.

За словами президента, у разі виконання плану війну в Україні можна буде завершити до кінця 2025 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ще одна наша фішка. Розповідати, що Захід боїться перемоги над Росією. Самі придумали і самі всім розповідаємо, - Фурса

середа, 16 жовтень 2024, 15:53

"У нас що тепер обраний шлях Грузії і ми будемо постійно рухатись у бік антизахідних настроїв і євроскептицизму? Які погані західні партнери, збивають ракети над Ізраїлем і не збивають над нами. Це подвійні стандарти, — кричать у нас із кожної праски",...

Спікер Верховної Ради показав, як виглядає план перемоги України від Зеленського (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 15:06

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України президента Володимира Зеленського. Відео опублікував канал Ми-Україна у середу, 16 жовтня. Стефанчук показав лише титульну сторінку друкованого документа і зазначив, ...