"Спілкувався він українською, професіонал": Співвласник холдингу !FESTrepublic розповів, як до війни приводив у Криївку генконсула Росії

Співвласник холдингу !FESTrepublic Юрій Назарук в інтерв'ю розповів, як приводив до війни у Криївку генконсула Росії, передають Патріоти України.

«У нас був колись у Львові генеральний консул Росії. А він був співробітник КДБ колишній, виконував якісь завдання в Латинській Америці. Ну, тобто, до Львова присилали вже таких коммандос з досвідом. … До речі, спілкувався українською мовою, професіонал. Якось я з ним розговорився, і він каже: „а я ніколи не був (у ресторані Криївка — ред.)“. Я кажу: „Так ходи, я тобі покажу“. І він заходить в Криївку, я йому це все розповідаю, і він таким розвідницьким поглядом це споглядає. І внас прийшла група, по-моєму, весь Кредобанк чи щось таке. І ми стоїмо з генеральним консулом, і заходять голова правління, всі. Вони зі мною вітаються, обнімають, бачать — стоїть мужик в костюмі - і з ним вітаються — „Я голова правління“. Він витягує візитку — „А я генконсул Росії“. „Нормальний прикол, чувак!“ — до мене. А я не розумію, що відбувається, а ці всі люди виходять, і він їм усім видає візитки. Вони думали, що ми зробили новий прикол — поставили там чувака, який роздає візитки», — розповів Назарук.

Ресторан Криївка був відкритий у Львові у вересні 2007 року. Заклад оздоблений у вигляді польової криївки Української повстанської армії. Розташований він у підвалі одного з будинків за адресою площа Ринок, 14.

В ресторані готують страви української та польової кухні, які подають у військовому посуді, є тир, у якому можна постріляти. З моменту відкриття ресторан закривався лише під час локдауну у 2020 році.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде хрустка скоринка! Ось чим треба натерти курку, щоб вона танула в роті

четвер, 13 листопад 2025, 7:44

Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...

Народні прикмети на 13 листопада: День пам'яті Іоанна Златоуста. Ворожіння на варениках. Обережно з подарунками. Віщі сни

четвер, 13 листопад 2025, 7:09

Православне свято 13 листопада за новим календарем (26 листопада за старим) - день пам'яті святителя Іоана Златоуста, автора багатьох богословських і аскетичних праць, проповідника і людини, яка відзначилася благими справами. За юліанським календарем -...