Спочатку був добровольцем, але щось пішло не так: В Уфі через дезертира з гранатою перекрили шосе (відео)

У російській Уфі перекрили Нагаєвське шосе через чоловіка з гранатою. З'ясувалося, що ним виявився дизертир, якого везли на судово-психіатричну експертизу, повідомляють Патріоти України.

Як пише РБК-Уфа, територію оточили правоохоронці. Зазначається, що раніше чоловік дезертирував з військової служби. Він вимагав закрити проти нього кримінальну справу.

Водночас ресурс Baza пише, що чоловіка звуть Ільдар Б., йому 39 років. Військовий, якого везли до психіатра, зміг втекти в районі заправки. Пізніше стало відомо, що на переговори з Ільдаром Б. приїхав глава Башкирії Радій Хабіров. Після розмови з чиновником чоловік віддав гранату і здався. Вибуховий пристрій передали співробітникам Росгвардії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...