Спочатку намагався бути "приємним хлопцем": Експертка із фізіогноміки проаналізувала зміни на обличчі Зеленського

Фахівчиня з фізіогноміки Тетяна Ларіна розповіла, як під час війни змінився президент Володимир Зеленський. Вона зауважила, що український лідер пройшов складний шлях і його обличчя дуже змінилось. Про це вона розповіла в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"На початку 2022 року, коли ще не почалась повномасштабна війна, президент був гарним чоловіком, я б навіть сказала хлопцем. Він намагався бути приємним, лагідним, сподобатись всім. 2022 року він говорив про мир. Було відчуття стурбованості. В одному із його промов можна спостерігати крик душі, хоча він намагається бути лагідним", - сказала вона.

Фахівчиня з фізіогноміки зауважила, що обличчя президента почало змінюватись у квітні-травні 2022 року. "А потім почало змінюватись обличчя президента. Спочатку помітно, що він дуже довго не спав - видно темні кола під очима. Проблеми починались у квітні-травні. Тоді ж його промови починають змінюватись - він стає більш агресивним, жорсткішим. Щелепа напружена, губи стають тоншими. У нього з'являється зморшка огиди (біля носа - ред.) на все, що відбувається. Коли ми весь час думаємо, у нас (на лобі - ред.) з'являється зморшка, це свідчення цілеспрямованості", - сказала вона.

Тетяна Ларіна наголосила, що саме тоді Зеленський перестав думати про те, щоб сподобатись людям. Він стає більш агресивним. "Десь у вересні я побачила, що "мішки" під очима зникають, але з'являються зморшки. Тоді обличчя набуває іншого вигляду. Зараз я все одно бачу, що обличчя змінюється", - сказала вона.

Фахівчиня також проаналізувала поведінку Зеленського, коли він зустрічається з іноземними партнерами, то однією рукою тисне руку партнера, а іншою - торкається його плеча. Це може свідчити, як про дружнє ставлення, так і про зверхнє. "Кили ми відчуваємо себе у близьких стосунках чи навіть більше - ми можемо собі подібне дозволити", - сказала Ларіна.

Експертка зауважила, що у порівнянні з Путіним, Зеленський набагато більше змінився. "Я б не побажала нікому пройти через те, що проходить Зеленський. Путін змінювався довго і це не так разюче можна побачити", - сказала вона.


Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ультра-республіканець Такер Карлсон (це той, що брав інтерв'ю в Путіна) тепер взявся за "філософа" Дуґіна, - політтехнолог Голобуцький

середа, 1 травень 2024, 0:00

"Ультра-республіканець Такер Карлсон (це той, що брав інтерв'ю в Путіна) тепер взявся за "філософа" Дуґіна і оприлюднив 20 хвилин інтерв'ю з цим персонажем. По суті, 20 хвилин совково-православного колективізму - і, звісно, констатації русофобії Заходу...

"Наступ РФ, найімовірніше, закінчиться": Військовий експерт Самусь назвав дату, коли це станеться

вівторок, 30 квітень 2024, 23:52

Росіяни будуть намагатися максимально ефективно використати травень, бо розуміють, що вікно можливостей для них закривається. Про це розповів військовий експерт, директор New Geopolitics Research Network, експерт Центру дослідження армії, конверсії та ...