Спочатку просто ходила на уроки: Оля Полякова розповіла, яку професію опанувала її 13-річна донька у Великій Британії

Українська співачка Оля Полякова розповіла, яку професію опанувала її 13-річна донька у Великій Британії, повідомляють Патріоти України.

Алісі було складно за кордоном, вона мріяла повернутися до України. Тож, щоб хоч трішки полегшити перебування у Великій Британії, дівчинка повернулася до хобі, яким захоплювалася в Україні. Аліса пішла на уроки верхової їзди. Як говорить Оля Полякова, коні – неабияк відволікали її доньку від сумних думок, саме в їхній присутності вона почувалася щасливою.

"Аліса абсолютно захворіла на верхову їзду. Це в неї сталося там, у Британії. У неї була 2 рази на тиждень їзда верхи, до того ж на дуже слабенькому рівні. Вона на вищому рівні займалася тут (в Україні – прим. ред.). Це спілкування з тваринами її наче забирало з тієї атмосфери, де вона не прижилася. Ось вона на оці дві години була абсолютно щасливою", - розповіла артистка в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Врешті, Аліса почала не лише їздити верхи, а й допомагати на конюшні. Як говорить Оля Полякова, за кордоном її донька опанувала професію конюха. Після повернення до України дівчинка не полишили хобі, а почала ним займатися ще більш наполегливо. За словами Олі Полякової, у майбутньому Аліса хоче їздити верхи професійно і брати участь у змаганнях.

"Спочатку вона просто ходила на уроки, а потім вона стала допомагати в конюшні. Вона повністю опанувала професію конюха і займається цим на професійному рівні. Це тільки те, що її повністю захоплює. Коли ми в цьому році писали з нею бажання, вона бачить своє майбутнє таким: хоче їздити верхи професійно, займатися конкуром і брати участь у великих змаганнях", - зізналась артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Обломки" пошкодили два підприємства: У російському Шебекіно сталася потужна "бавовна" (відео)

середа, 9 жовтень 2024, 15:51

У Білгородській області РФ у місті Шебекіно дрони атакували два промислові підприємства. На території одного пробито покрівлю виробничої будівлі, на території другої - пошкоджено стіну. Про це пишуть місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України....

Недобитий Царьов планує взяти Донбас за 5 років. Цікаво, що закінчиться раніше - його життя чи техніка в окупантів? - журналіст

середа, 9 жовтень 2024, 15:16

"Колишній нардеп, а нині перебіжчик і зрадник Олег Царьов у студії одного із Z-пропагандистів заявив, що на захоплення Донбасу російській армії (за збереження нинішніх темпів просування) знадобиться ще мінімум 5 років. Ведучий аж завис після таких слів...