Спочатку виманив із грошима з дому: У РФ помилуваний Путіним "вагнерівець" жорстоко вбив і пограбував служителя мечеті

У Російській Федерації "вагнерівець", який за попередні злочини був помилуваний Володимиром Путіним, убив і пограбував муедзина - служителя мечеті, інформують Патріоти України.

Як повідомляє ASTRA, злочин у Саратовській області скоїв 36-річний Раїль Хайров, який був учасником так званої "СВО". Зазначається, що Хайров вирушив на війну з колонії, де відбував покарання за замах на вбивство і підпал. За "бойові заслуги" він був помилуваний Путіним, однак, повернувшись із фронту, взявся за старе.

"Хайров отримав помилування за участь у війні в Україні у складі "ПВК Вагнера", куди записався з колонії. Убивство сталося ще 16 квітня. Його жертвою став 45-річний Ібрагім Ісяняєв - багатодітний батько, муедзин у місцевій мечеті та скупник худоби. Йому колишній ув'язнений представився продавцем двох биків - так він виманив мусульманина з грішми з дому", - ідеться в повідомленні.

Причиною вбивства нібито стали борги: щоб розрахуватися з "кредиторами", Хайров розробив план пограбування муедзина. Однак Ісяняєв на погрози не піддався - відмовився віддати гроші грабіжникові. Тоді "герой війни" вбив багатодітного батька: вдарив у серце ножем, який спеціально прихопив із собою. З автомобіля "Газель", що належав жертві, вагнерівець забрав 300 тисяч рублів, які призначалися для купівлі бичків.

За даними "Медіазони", Хайров - з Ульяновської області, муедзин Ісяняєв - із пензенського села Середня Єлюзань. РосЗМІ пишуть, що Ісяняєв займався закупівлею м'яса і тварин у селах. Хайров йому зателефонував, представився вигаданим ім'ям і запропонував купити бичків у Саратовській області. Муедзін забрав найманця на своїй "Газелі". У машині вагнерівець зажадав гроші, але отримав відмову.

Після вбивства "герой війни" дістався до свого рідного села Муратівка, де змінив машину і повернувся на місце злочину. Підпалив "Газель" муедзина, а тіло відвіз в Ульяновську область, де скинув у річку. Потім вагнерівець автобусом вирушив на окуповану частину України - у "ДНР", щоб записатися добровольцем на фронт, але його затримали в Донецьку. У Ісяняєва залишилося троє дітей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Так виборювалась 61-мільярдна допомога Україні: The Times розповіла, як британська дипломатія зіграла на слабкостях Трампа спонукавши того підтримати голосування в Конгресі

середа, 15 травень 2024, 18:22

Трамп підтримав виділення $61 млрд допомоги Україні… аби посилити свій інавгураційний тріумф у січні. Таку інформацію оприлюднила найсолідніша газета Сполученого Королівства The Times. Телеграм-канал Орестократія зробив вижимку з оригіналу публікації ....

Навіть пропагандисти Кремля були шоковані: Депутат держдуми Мілонов зізнався, що хоче зарубати Макаревича (відео)

середа, 15 травень 2024, 14:00

Скандальний депутат держдуми РФ Віталій Мілонов настільки надихнувся прикладом свого колеги Андрія Лугового, який отруїв полонієм колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, що й сам висловив готовність вбивати «ворогів режиму». Про це він сказ...