"Сподіваюсь їм все ж не вистачить нахабства, щоб утнути таке під час війни": Політолог Кочетков - про корпоратив НАБУ

Інформація про нібито намір НАБУ провести святкування з нагоди 10-річчя заснування бюро в театрі імені Франка підтверджує повну відірваність голови відомства Семена Кривоноса від реальності. Про це у Facebook написав політичний експерт Олександр Кочетков, передають Патріоти України.

"18 жовтня бюро нібито збирається орендувати цілий театр, щоб разом з послами та правоохоронною елітою відсвяткувати 10-річчя свого існування. Так би мовити, відзначити шлях перемог над корупцією. Пишу "нібито", бо все ще зберігаю крихту надії, що їм вистачить совісті цього не робити. Або навпаки: не вистачить нахабства, щоб утнути таке під час війни" – написав експерт.

Він нагадав, що під час скандалу про виток матеріалів слідства НАБУ по Юрію Голику Кривонос два місяці "ховав голову в пісок", уникав проведення службового розслідування та затягував справу, чим фактично прикривав свого заступника Гізо Углаву, якого звинувачували у витоку.

При цьому в публічних комунікаціях Кривонос наголошує, що НАБУ ніколи не було таким ефективним, як за його каденції, що завдяки бюро злочинців притягують до відповідальності незалежно від статусу і посади, хоча жодної "посадки" високопосадовця наразі немає. Водночас голова НАБУ підтримує скандальний законопроект про угоду зі слідством, тобто, про можливість корупціонерам уникати покарання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це вже стає вкрай поганою традицією, коли багатий чиновник починає агресивно ображати військових, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

вівторок, 15 жовтень 2024, 15:56

"Стєкольщик Сірожа" із Дніпра і його труднощі комунікації. Одразу скажу, що поява таких сірож невипадкова. Бо коли більше року йде активний пресинг і змішування з багном армії по всіх прасках, "успєшний прєдпрєніматєль", який посилає поліцію на дорозі ...

Десятки потрапили в реанімацію чи загинули: Російські військові розбиваються об свої ж "зуби дракона" у Курській області (фото)

вівторок, 15 жовтень 2024, 14:31

Російські військові масово скаржаться на так звані «зуби дракона», що з’явилися на шляху евакуації та постачання у Курській області, передають Патріоти України. Як повідомляють у «z-середовищі», встановлення на дорогах цих протитанкових загороджень при...