Сподівався, що його пожаліють? Полонений окупант здивував причиною, яка спонукала його воювати проти України (відео)

Полонений солдат ворожої армії РФ розповів про мотивацію йти на війну проти України тим, що у нього не було умов для проживання в Росії. Відео розмови з військовослужбовцем окупаційної армії Росії, який потрапив у полон, надав омбудсмен Дмитро Лубінець, передають Патріоти України.

За словами росіянина, в його рідній країні йому нібито не було де жити.

На відео можна побачити, що поранений загарбник лежить у кареті «швидкої» й вочевидь після отримання допомоги прямує до колонії, де матиме дах над головою, а також шанс повернутися до РФ.

У спілкуванні з представником координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими росіянин заявив, що добровільно підписав контракт із ЗС РФ. «Мені просто жити ніде було», – відповів він на питання, якою була його мотивація йти воювати.

Під відео Лубінець 11 лютого нагадав, що триває 718 день великої війни РФ проти України. Російські військові безжально та цинічно продовжують знищувати український народ, забирають життя дітей, жінок та чоловіків. «Маємо зробити все, аби держава-терорист понесла відповідальність за кожен скоєний злочин. За кожне життя, яке відібрали російські солдати», – написав уповноважений Верховної Ради України з прав людини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...