Сподівався, що його пожаліють? Полонений окупант здивував причиною, яка спонукала його воювати проти України (відео)

Полонений солдат ворожої армії РФ розповів про мотивацію йти на війну проти України тим, що у нього не було умов для проживання в Росії. Відео розмови з військовослужбовцем окупаційної армії Росії, який потрапив у полон, надав омбудсмен Дмитро Лубінець, передають Патріоти України.

За словами росіянина, в його рідній країні йому нібито не було де жити.

На відео можна побачити, що поранений загарбник лежить у кареті «швидкої» й вочевидь після отримання допомоги прямує до колонії, де матиме дах над головою, а також шанс повернутися до РФ.

У спілкуванні з представником координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими росіянин заявив, що добровільно підписав контракт із ЗС РФ. «Мені просто жити ніде було», – відповів він на питання, якою була його мотивація йти воювати.

Під відео Лубінець 11 лютого нагадав, що триває 718 день великої війни РФ проти України. Російські військові безжально та цинічно продовжують знищувати український народ, забирають життя дітей, жінок та чоловіків. «Маємо зробити все, аби держава-терорист понесла відповідальність за кожен скоєний злочин. За кожне життя, яке відібрали російські солдати», – написав уповноважений Верховної Ради України з прав людини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...