"Спостерігаючи за ситуацією навколо Лаври, я можу сказати, що там поки все йде за сценарієм ФСБ", - Борислав Береза

"Спостерігаючи за ситуацією навколо Лаври, я можу сказати, що там поки все йде за сценарієм ФСБ, який ставить на меті показати Заходу, як в Україні притискають церкву. На Заході мало хто відрізняє УПЦ від ПЦУ, окрім профільних експертів, тож для більшості це буде історія про утискання церкви. А на Заході свобода віросповідання та свобода совісті - це священні корови", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ця тема вкрай чутлива для західного суспільства. І саме від цього суспільства залежить підтримка України та тиск на політиків, щоб вони не зменшували допомогу нашій країні. І що ми зараз бачимо? Ми бачимо, як через незграбні та непрофесійні дії робиться картинка для західних ЗМІ, а Росія вкине ще грошей на освітлення цієї теми. Ну, все як і очікувалося. А все чому?

Тому що голову та досвід треба було використовувати. І якщо їх немає, то залучати тих, хто знає та може це зробити професійно, ефективно та без репутаційних втрат для України. Взагалі, треба було розпочати з комунікацій, як з західними ЗМІ так і в середині країни. А потім треба було... Хоча, навіщо писати, що та як треба було робити, якщо все одно в ОП обрали все робити через дупу?
PS Я не в якому разі не пропоную себе для цього, але в Україні вистачає тих, хто знає, що треба зробити задля отримання результату без репутаційних втрат. Але жоден з них немає ніякого відношення до Банкової. І чому це так сталося? Га? Може хтось знає?))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...