Справа Дубінського розставляє крапки над "і": "Слуга" Богуцька впевнена, що Зеленський незабаром розбереться з Коломойським

Президенту України Володимиру Зеленському час остаточно зрозуміти, що ні з ким з українських олігархів не можна домовлятися. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала нардепка від фракції "Слуга народу" Ліза Богуцька, зазначають Патріоти України.

"Що я засвоїла точно, так це те, що на президента не можна грубо тиснути, а шантажувати його й поготів. Коломойському здалося, що він - господар фракції "Слуга народу". Здалося, що все купується і продається. І всі купуються і продаються. У його житті, може, так і було, не знаю. Але те, що його досвід дуже обмежений таким типом взаємин, - точно", - підкреслює вона.

"Вчора наприкінці сесійного дня було ухвалено рішення в понеділок зібрати фракцію, щоб остаточно вирішити питання щодо Дубінського. Але вже години через 3 стало відомо, що голоси треба зібрати негайно, бо Ігор Валерійович запускає важку (я так думаю, фінансову. - Авт. ) артилерію. Найімовірніше, саме тому Саша Дубінський вчора ввечері втік з ефіру на каналі "НАШ", - акцентує увагу Богуцька.

Крім цього, вона зазначила, що Ольга Василевська-Смаглюк сказала, що не розглядає добровільного виходу з фракції (поки) і впевнена, що голосів за виключення Дубінського не набереться.

"Загалом напруга у мене зараз така ж, як на виборах, коли чекаєш екзитполів, де 73% "за", - продовжує Богуцька.

"Хоча дуже хочеться, щоб після цієї драматичної ситуації президент зрозумів остаточно, що хороших олігархів не буває. І ні з ким із них не можна домовитися. Політика - їхній бізнес", - підсумувала вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"По 10 годин без світла": Нардеп вразив похмурим прогнозом на найближчу зиму

субота, 18 травень 2024, 14:02

Уряд має вже зараз попереджати українців, що літо, і особливо зиму, доведеться проходити з регулярними відключеннями світла. Таку думку виразив член парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг «Слуга народу» Сергій Нагорн...

"Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет": Джамала розсекретила вартість свого образу

субота, 18 травень 2024, 13:29

Співачка Джамала стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?. Блогер Ніколас Карма зустрівся з переможницею Євробачення 2016 на зйомках шоу 20:23 Жені Яновича, повідомляють Патріоти України. Джамала, яка незабаром втретє стане мамою, розповіла, що акти...