Справа не в проукраїнських поглядах: У Донецьку жінка накинулася на окупантів із РФ з расистськими викриками

В окупованому Донецьку місцева жителька накинулася на окупантів неслов’янської зовнішності, ображаючи їх за расовою ознакою, передають Патріоти України.

Інцидент стався у ресторані "На дровах". Жінка похвалилася, що має в окупованому Донецьку шість магазинів, два будинки. Тоді як окупантів назвала вбогими, які не мають освіти, "пасуть в себе вдома овець", а на війну приїхали заради грошей.

"Ви воюєте, отримуєте бабки. Рот свій заткніть, ви, "пани" смердючі. Вас тут ніколи не було і не буде, запам’ятайте раз і назавжди. Ніколи! Ось цих ось, смердючих вузь***ких тварюк ніколи у нас у Донецьку не буде!", – зазначала місцева жителька, яка проте далека від проукраїнських поглядів.

Жінка почала лякати росіян, що "пацани з війни прийдуть" (очевидно маючи на увазі місцевих бойовиків так званої "ДНР"), то поквитаються з ними. "Ти приїхав сюди за бабками. 240 тисяч. Тому що ти там, що ти там робив – кого пас? У тебе немає освіти. С*ка, ви тупорилі вівці. І якщо ви ще сюди зайдете, у нас пацани з війни прийдуть – вони вас уриють. Не дай вам Бог... Дівчатка, скажіть, у ви хочете тут ось цих ось виродків вуз****ких бачити в Донецьку? Звичайно ні! Ви просто сидите у своїх аулах, без освіти. Вас сюди запустили чому – тому що ви не маєте освіти. Ви просто холуї, ви там (звідки приїхали. – Ред.) не потрібні. І ви сюди втекли на грошима", – заявляла жителька Донецька.

Згодом її змусили записати вибачення. Свої слова вона пояснила тим, що була у стані алкогольного сп'яніння. Вона запевнила, що підтримує окупантів, агресивну політику Путіна і так звану "СВО". Також жінка подякувала окупантам, які "віддають свої життя у боротьбі з українськими н*цистами".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...