"Справжні" санкції, які б зруйнували економіку РФ, вдарили б по самому Заходу, але й "протистояння" б припинили назавжди", - Портников

Протистояння Сполучених Штатів та Радянського Союзу в роки "холодної війни" було ідеологічним.

Росія для США і Заходу – світової хуліган, із яким не хочуть зв'язуватися, щоб не з'явилася необхідність переходити до рішучіших дій, щоб не довести справу до великої війни. Через подібні тенденції жителі Криму й решта українців стали заручниками міжнародного хуліганства. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

Він оцінив заяву генсека НАТО Йенса Столтенберга, який пов'язав анексію Росією Кримського півострова з протистоянням наддержав. "Це важливе зауваження, яке перетворює конфлікт навколо Криму – як і інші схожі конфлікти – на частину великої світової політичної драми. І яка, думаю, робить жителів півострова – як, утім, і всіх інших українських громадян – заручниками цього великого протистояння", – підкреслив Портников.

Він додав, що протистояння Сполучених Штатів та Радянського Союзу в роки "холодної війни" було ідеологічним. "Тим не менш, скрізь, куди приходила Москва, відбувалося практично одне і те ж. "Народно-демократична революція", нехай нерідко й імітована, за допомогою радянських або кубинських окупантів. Націоналізація приватної власності. Встановлення однопартійної диктатури якогось чергового народного царька. Підключення захопленої країни до "табору народної демократії", – вважає журналіст.

"А нинішнє "протистояння наддержав", схоже, існує, в першу чергу, в голові у Путіна", – заявив Портников. Він підкреслив, що всі чудово знають – і на Заході, і в Росії – що "справжні" санкції, які б зруйнували російську економіку, вдарили б по самому Заходу, але й "протистояння" б припинили назавжди.

Джерело: Крим.Реалії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...