Справжні терористи, якщо захочуть, у принципі можуть робити з російськими цивільними що хочуть, - радник голови Дніпропетровської ОВА

"Про те як працює російська пропаганда на прикладі теракту у «Крокус-сіті». Російська влада плодить про теракт у «Крокус Сіті» все більше і більше версій. Вже якогось мужика у синьому светрі витягли, щоб згодувати конспірологію власній опозиції, нам і заходу. Паралельно заявляють що теракт спільно планували США, Британія і Україна. Буде ще багато чого", - пише радник голови Дніпропетровської ОВА Юрій Богданов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Хоча почалося все, звісно, з того, що терористи планували перейти через вікно на російсько-українському кордоні. Який, мабуть, спільно планували ФСБ та СБУ.

Якщо ви це все теж спостерігаєте і думаєте, що таке різноманіття маразму це баг, то ні. Це якраз план такий. Це свідомий вкид в інформаційне поле багатьох різних версій, тез і теорій. Які, насправді, не потрібно робити ані логічними, ані обґрунтованими. Головне – щоб люди підхоплювали і обговорювали.

Вони так вже робили з Боїнгом, аби приховати правду. І іспанський диспетчер, і український літак, і українська ППО, і пасажири вже були мертвими. Тоді вони у першу чергу намагалися переконати іноземну спільноту. Але правда все ж була встановлена.

Задача ж кейса з «Крокусом» дуже проста: щоб і у Росії, і за її межами якомога менше обговорювали те, наскільки російська влада провалилася з цим терактом. Бо провал системи очевидний, вона продемонструвала наскільки вразлива, і тепер треба зробити все, щоб обговорюючи «український слід», «підступний Захід» і «мужика у светрі», менше казали про суть.

А суть історії проста: справжні терористи, якщо захочуть, у принципі можуть робити з російськими цивільними що хочуть. Бо діра у системі безпеки через війну в Україні, де зосереджені всі ресурси РФ, така, що Росія стала вразлива до асиметричних дій ІДІЛ чи інших подібних структур десь на рівні 90-х років.

Коли крім підстав ФСБ у країні була купа і справжніх терактів. Але і цю гарну для нас реальність і погану для Путіна він приховати не зможе. У першу чергу від того ж ІДІЛ. Бо вони якраз ситуацію розуміють пречудово".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...