Справжнє пекло: Військові показали, що відбувається під Бахмутом після штурму (відео 16+)

Українські бійці третьої окремої штурмової бригади показали драматичні кадри, зняті під артилерійським та мінометним обстрілом ворога – закріплення на позиціях після штурмових дій під Бахмутом, повідомляють Патріоти України.

На відео – робота в складних бойових умовах на підступах до села Андріївка. Бійці бригади перебувають під шквальним ворожим вогнем – окопи криє артилерія та міномети ворога, з неба інтенсивно працюють дрони.

«Розриви снарядів впритул, зграї ворожих дронів зі скидами та поранення побратимів, яких попри все змушуєш боротися за життя. Справжнє пекло війни в окопах сходу та наша ціна за звільнені землі», – коментують військові.

На відео зафіксовано, як штурмовики з окопів прориваються до американського гусеничного бронетранспортеру М113. Він доправив на зміну нову групу бійців, які мають тримати позиції. Бронемашина має забрати штурмовиків з поля бою, але виходить з ладу і не рушає з місця. Бійці змушені швидко залишити М113 і сховатися від обстрілу.

Частина воїнів отримує поранення, зокрема ураження зазнає і боєць, чия камера фіксує перебіг подій. Попри надзвичайно щільний ворожий обстріл, в умовах якого довелося працювати, – штурмовики виконують поставлене завдання: позиції вдається втримати й закріпитися на них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...